Psykisk helse med Sofie Frøysaa og Benjamin Silseth

I dag er psykisk helse fortsatt tabu i flere land, og Pedagogstudentene inviterer deg til å markere verdensdagen for psykisk helse med komiker Sofie Frøysaa og psykolog Benjamin Silseth. Arrangementet er digitalt og gratis.

10.10.2020 18:00 10.10.2020 19:00 Europe/Oslo Psykisk helse med Sofie Frøysaa og Benjamin Silseth
  • Start: 10.10.2020, kl. 18:00
  • Slutt: 10.10.2020, kl. 19:00
  • Sted:
  • Pris: Gratis
  • Påmeldingsfrist: 09.10.2020

Sofie Frøysaa

Sofie Frøysaa er komiker og utdannet grunnskolelærer, blant annet kjent som medforfatter av boka Jenteloven og vinner av den anerkjente Stå Opp-prisen 2019. Hun kommer til oss for å fortelle om egne erfaringer. Det blir både humor og alvor når vi kommer tett på det å selv være pasient og en del av "systemet". Sofie deler for at vi skal kunne dra nytte av hennes erfaringer, og for å kunne bidra til å utgjøre en forskjell i noens liv.

 

 

Benjamin Silseth

Benjamin er psykolog og tidligere kjent fra NRK-serien Trekant, og er aktuell med podkasten Baarli & Benjamin går i terapi. Benjamin jobber med barn og unge og kommer til oss for å sette søkelyset på unge gutter og hvorfor akkurat denne gruppen ser ut til å ha større utfordringer i dag enn tidligere. Hvorfor faller unge gutter utenfor? Hvorfor havner unge gutter på toppen av selvmordsstatistikken? Vi får flere perspektiver og nye måter å tenke på i møter med unge gutter. Kanskje når vi dem før de blir en del av statistikken?