Billig forsikring

Med Pedagogstudentenes uslåelige studentforsikring får du en skreddersydd pakkeløsning som inneholder alle forsikringene du trenger til prisen av en kaffekopp i uka. Den koster kun 996 kr i året.

Studentforsikringen inneholder det av forsikringer som de fleste studenter har behov for til en studentvennlig pris. Og det er flere gode grunner til at du skal velge denne. Det, og kort om hva forsikringene dekker, kan du lese mer om her. 

I tillegg har vi samlet noen ofte stilte spørsmål. Finner du likevel ikke svar på det du lurer på kan du ta kontakt på mail eller telefon: 24 14 20 00. 

Studentforsikringen inneholder følgende forsikringer:

Hvorfor studentforsikringen?

Her er fire grunner til å bestille studentforsikringen i dag:

  1. Ut på tur? Vår helårs reiseforsikring dekker deg både i hverdagen og på reiser i hele verden opp til 90 dager per reise. Avbestilling, tapt bagasje, tyveri, reiseansvar, ubegrenset reisesyke – og ingen egenandel.
  2. Beskytt tingene dine! Med innboforsikring sikrer du tingene dine for vann, brann, tyveri og naturskader. Sykkeltyveri er også dekket.
  3. Beskytt deg selv! Hva skjer dersom du blir ufør og ikke kan jobbe? Med uføreforsikring er du sikret økonomisk dersom det verste skulle skje.
  4. Ulykkesfugl? Vår ulykkesforsikring gir utbetaling på inntil 500 000 ved varig skade på grunn av ulykke. I tillegg får du utbetaling på 5000 kroner dersom du knekker et ben, samt tilbakebetalt behandlingsutgifter som ikke dekkes av det offentlige.

 

Bestill forsikringen

Du kan enkelt bestille studentforsikringen ved å sende en sms med kodeord UDF223 til 2080, eller ta kontakt med forsikringsavdelingen i Utdanningsforbundet (forsikring@udf.no/24 14 20 00)

 

Les mer om studentforsikringen

Hva dekker forsikringene?

Ofte stilte spørsmål

Oppdatert informasjon om studier i røde land

Studentforsikringen er gyldig for reiser og opphold på studiested i Europa, for studenter som må være fysisk tilstede for obligatorisk undervisning eller eksamen, eller ikke får fullført utdannelsen uten fremmøte.

Det gis ikke dekning for ferie- og fritidsreiser ut fra Norge eller studielandet. Du vil være dekket på reisen til/fra studielandet, samt på reiser i Norge og i studielandet.

Sykdom som følge av Covid-19 er dekket.

Forsikringen er gyldig med noen forbehold. Det vil ikke være dekning for:

  • Det gis ikke dekning for andre hendelser og tap knyttet til covid-19
  • Forsinket hjemreise pga stengte grenser i studielandet
  • Situasjoner som oppstår som følge av det enkeltes land karantenebestemmelser
  • Forsinkelser i reiseruten
  • Evakuering
  • Konkurs hos reiseselskap

Det er også viktig å merke seg at det i denne situasjonen kan være store utfordringer i å garantere for adekvat helsetilbud og/eller nødvendig assistanse om det skulle bli nødvendig. Tryg kan ikke garantere for dekning ved hjemtransport dersom det er stengt for denne type transport.

Les mer om: