Billig forsikring

Med Pedagogstudentenes uslåelige studentforsikring får du en skreddersydd pakkeløsning som inneholder alle forsikringene du trenger til prisen av en kaffekopp i uka. Den koster kun 996 kr i året.

Studentforsikringen inneholder det av forsikringer som de fleste studenter har behov for til en studentvennlig pris. Og det er flere gode grunner til at du skal velge denne. Det, og kort om hva forsikringene dekker, kan du lese mer om her. 

I tillegg har vi samlet noen ofte stilte spørsmål. Finner du likevel ikke svar på det du lurer på kan du ta kontakt på mail eller telefon: 24 14 20 00. 

Studentforsikringen inneholder følgende forsikringer:

Hvorfor studentforsikringen?

Her er fire grunner til å bestille studentforsikringen i dag:

  1. Ut på tur? Vår helårs reiseforsikring dekker deg både i hverdagen og på reiser i hele verden opp til 90 dager per reise. Avbestilling, tapt bagasje, tyveri, reiseansvar, ubegrenset reisesyke – og ingen egenandel.
  2. Beskytt tingene dine! Med innboforsikring sikrer du tingene dine for vann, brann, tyveri og naturskader. Sykkeltyveri er også dekket.
  3. Beskytt deg selv! Hva skjer dersom du blir ufør og ikke kan jobbe? Med uføreforsikring er du sikret økonomisk dersom det verste skulle skje.
  4. Ulykkesfugl? Vår ulykkesforsikring gir utbetaling på inntil 500 000 ved varig skade på grunn av ulykke. I tillegg får du utbetaling på 5000 kroner dersom du knekker et ben, samt tilbakebetalt behandlingsutgifter som ikke dekkes av det offentlige.

 

Bestill forsikringen

Du kan enkelt bestille studentforsikringen ved å sende en sms med kodeord UDF223 til 2080, eller ta kontakt med forsikringsavdelingen i Utdanningsforbundet (forsikring@udf.no/24 14 20 00)

 

Les mer om studentforsikringen

Hva dekker forsikringene?

Ofte stilte spørsmål

Les mer om: