UiT Tromsø

Følg oss på Facebook og Instagram for å se hva som skjer på campus!

Leder av lokallaget er Paul Nordaune og vi har tatt en prat med ham om studiestart!

Hvordan har sommeren din vært?

Jeg har hatt en fin sommer. Det har vært en litt spesiell sommerferie uten noe særlig reising, men jeg har fått vært mye på hjemplassen min og brukt tid med familien. Jeg har også fått tid til å nyte naturen i sommer, med ørretfiske og turgåing.

Hva gleder du deg mest til med studiestart?

Jeg gleder meg til å møte mine medstudenter igjen. Jeg gleder meg også til å møte årets nye studenter på lærerskolen og få med nye engasjerte studenter i vårt lokallag. 

Skjer det noe spennende som lokallaget arrangerer? 

Vi kommer til å arrangere både digitale og (forhåpentligvis) fysiske arrangementer i høst. Lik Facebook-siden og Instagrammen vår. Der vil informasjon om alle våre arrangement komme. Vi kommer også til å stå på stand, så kom innom og ta en prat. Der vil vi også dele ut vervepakker til våre nye medlemmer.

Hva er det beste med å studere ved din høgskole/ ditt universitet?

Det beste med å være student på UiT Tromsø er kombinasjonen av det aktive studentmiljøet med masse aktiviteter og engasjerte folk, og den fine naturen som omfatter byen.

Hva er dine beste tips til nye studenter?

Jeg vil tipse alle nye studenter om å engasjere seg! Ved å engasjere seg i et lag eller en forening knytter man sosiale bånd med medstudenter, man får være med å arrangere spennende aktiviteter og man lærer masse. I tillegg til at det ser bra ut på CV-en.

Hvorfor har du engasjert deg i Pedagogstudentene?

Jeg engasjerte meg i Pedagogstudentene fordi det ga meg muligheten til å være med å påvirke min egen studiehverdag. Det ga meg også muligheten til å være med å arrangere hva jeg ville, fra spennende faglige arrangement til sosiale kvelder og filmkvelder. Gjennom å være med i lokallagstyret har jeg også fått deltatt på masse møter med moderorganisasjonen vår utdanningsforbundet, som er norges største fagforening for lærere. Dette har gitt meg masse innsikt i fagforeningsarbeid og verdien i å være organisert. 

Hvorfor mener du nye studenter bør melde seg inn i Pedagogstudentene?

Jeg mener at nye studenter burde melde seg inn i Pedagogstudentene fordi det gir dem en trygget i studiet. De har en organisasjon i ryggen som hjelper dem dersom det oppstår problemer. Videre gir et medlemskap hos oss tilgang til alle våre faglige og sosiale arrangementer som vi arrangerer vært år. Sist men minst får blir du en del av et sosialt fellesskap hvor du kan være med å påvirke din egen studiehverdag. Og det er GRATIS!

Hva er det beste med å engasjere seg i lokallaget til Pedagogstudentene ved ditt studiested?

Det beste med å engasjere seg i Pedagogstudentene UiT Tromsø er det sosiale fellesskapet i lokallaget. Det å gjennomføre vellykka lokale arrangement. Samt det å samarbeide med alle de dyktige folkene i utdanningforbundets lokallag (UDF Tromsø) og fylketslag (UDF Troms og Finnmark).