NLA Oslo

Du kan kontakte Pedagogstudentene ved NLA Oslo per mail og på facebook.

Leder av lokallaget er Samir Rabhi.

Hvordan har sommeren din vært?

Vært en veldig avslappende og fin sommer.

Hva gleder du deg mest til med studiestart?

Gleder meg veldig til å se studievenner og lokallagsstyret igjen etter en lang periode med hjemmeundervisning og zoom møter.

Hva er det beste med å studere ved din høgskole/ ditt universitet?

Det beste med NLA er foreleserne. Siden skolen er ganske liten merker man at de bryr seg veldig om hvordan en har det. Har du noen gang noe du tenker på vil de alltid være der for deg!

Hva er dine beste tips til nye studenter?

Start tidlig, og ta imot hjelp hvis du får tilbudet. Ikke ta deg vann over hodet og snakk med noen hvis studietiden blir for mye for deg.

Hvorfor har du engasjert deg i Pedagogstudentene?

Hovedsakelig fordi jeg vil være med på å gjøre en forskjell i folk sin hverdag. Studietiden er en veldig morsom, men også stressende periode. Målet mitt er å være med på å gjøre studietiden så behagelig som mulig. 

Hvorfor mener du nye studenter bør melde seg inn i Pedagogstudentene?

Det er ganske mange forskjellige grunner til å melde seg inn i pedagogstudentene. For noen så er det den fantastiske forsikringsprisen. For min del er det at som medlem føler jeg at jeg kommer mer klar ut i jobben og praksis enn jeg hadde gjort uten pedagogstudentene.

Hva er det beste med å engasjere seg i lokallaget til Pedagogstudentene ved ditt studiested?

Det beste med å engasjere seg i lokallaget på NLA er fellesskapet vi har bygget sammen. Det å engasjere seg har gjort at jeg har vokst som en person og er takknemlig for den tilliten lokallaget har gitt meg.

Skjer det noe spennende som lokallaget arrangerer?

For nå er det veldig rolig med arrangementer på NLA, men så fort vi arrangerer noe blir det lagt ut på instagramkontoen vår!