Bilde: Vi kjemper for fremtidens lærere.

OsloMet

Du kan kontakte Pedagogstudentene OsloMet per mail og på facebook.

Leder av lokallaget er Maria Susann Johansen.

Vi har tatt en prat med Maria om studiestart! 

Hvordan har sommeren din vært?

Veldig fin! Jeg har fått reist både til Sørlandet og Nord-Norge og vært mye ute i den flotte naturen vi har.

Hva gleder du deg mest til med studiestart?

Jeg gleder meg til å se studievenner igjen, og få rutinene tilbake. Jeg gleder meg også til å komme tilbake på campus og møte de nye studentene!

Hva er det beste med å studere på OsloMet?

OsloMet har veldig mange gode forelesere og mange kule foreninger! Universitetet er også midt i sentrum, og det er mange aktiviteter for studenter i området.

Hva er dine beste tips til nye studenter?

Bli med på fadderuka og vær åpen for å møte mange nye studenter! Det kan også være lurt å lage en kollokviegruppe der man kan fordele litt pensum og jobbe med pensum sammen.

Hvorfor har du engasjert deg i Pedagogstudentene?

Jeg har engasjert meg fordi jeg ville være med på å påvirke hvordan utdanningen min skal se ut. Når man er med i Pedagogstudentene kan man komme med innspill på hva som burde forbedres eller endres i lærerutdanningene, og ta det videre til politikere og universitet.

Hvorfor mener du nye studenter bør melde seg inn i Pedagogstudentene?

Hvorfor ikke? Det er gratis, og det er bare fordeler! Du får en fin sekk eller handlenett og en drikkeflaske om du melder deg inn ved studiestart. Du får også et utdanningsblad i posten og billig forsikring!

Hva er det beste med å engasjere seg i lokallaget til Pedagogstudentene ved ditt studiested?

Om du vil engasjere deg ved OsloMet, så blir du med i et veldig koselig og sosialt styre som møtes ofte, både på styremøter og på fritiden.

Skjer det noe spennende som lokallaget arrangerer? 

JA! Vi skal ha et bli kjent møte snart, så bli med om du er interessert i å lære mer om vår forening! Du finner oss på Facebook her.