Medlemsfordelene dine

Få en trygg studiestart med Pedagogstudentene. Vi har samlet et knippe medlemsfordeler vi tror du kan ha glede av!

Rabatt hos Akademika

Nytt i år er et samarbeid med Akademika der du kan motta rabatterte priser på rekvisita og skjønnlitteratur, samt egne lokale kampanjer! Alt du må gjøre er å laste ned Akademika-appen gratis og registrere deg som medlem av Pedagogstudentene. Koden får du i vårt nyhetsbrev eller når du melder deg inn.

Du kan lese mer om samarbeidet vårt her.

Har du husket forsikring?

Vi har satt sammen en forsikringspakke som dekker det vi mener er det aller viktigste i studenthverdagen. Det skal heller ikke koste skjorta! Få reise-, innbo-, ulykke- og uføreforsikring i en pakke, til kun 996,- i året. Inkludert i pakken er også Tryg legehjelp som innebærer at du alltid kan ringe om helsespørsmål og få svar fra erfarne sykepleiere eller leger. Dette innebærer også psykisk helsehjelp.

Bestill forsikringen her eller les mer.

Trenger du tilrettelegging?

Som studentmedlem kan du få veiledning og råd til hvordan du bedre kan tilrettelegge utdanningsløpet ditt. Enten du trenger individuell tilrettelegging av lærested, undervisning, læremidler eller eksamen, kan du ha krav på dette etter Universitets- og høgskoleloven. Vi kan hjelpe deg å finne fram i jungelen av lover og regler. Vi gir ikke juridisk hjelp, men har lang erfaring med studentsaker og kan veilede deg.

Les mer her.

Gratis kurs og faglige tilbud

Pedagogstudentene jobber for at utdanningene vi representerer skal gjøre deg så godt rusta til yrkeslivet som mulig. Derfor tilbyr vi også kurs og fagdager både lokalt og nasjonalt som setter temaer vi bryr oss om på dagsorden. Vi har lagt ut noen av våre arrangementer på YouTube og du kan finne mye nyttig påfyll her. Vi snakker om alt fra rasisme og hvordan undervise om 22. juli til seksualundervisning, lek i barnehagen eller profesjonsetikk.

Følg kanalen vår her.